Greatest Kılavuzu Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Yangın merdiveni kapısına tek şekilde kilit hulliyatlamaz. Temelı binalar yararlanma saatleri dışında hakeza bir yolu yeğleme edebilmektedir. Temelı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Yangın Bapsı Tatbikat Amacı Yangın kapılarının üretim amacı isim sağlamlığını koruyup yangın ve duman doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Yangın bapları yararlanma vadiına bakarak, rengine nazaran evet da modeline bakarak çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok sık kullanılan prototip sınıflandırması süflidaki gibidir

Başkaca, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Yangın merdiveni, her çeşit yapı içinde bulunan insanoğluın ve özge dinamikların yangın yahut rastgele bir ivedili tavır esnasında hızlı ve emin bir şekilde tahliyesinin bünyelmasını sağlayıcı kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri önemli öneme sahip, kuruluşlması ıztırari, örgüların vazgeçilemez unsurları beyninde görev almaktadır.

Yangın bapları periyodik olarak kontrolör edilmeli yangın kapısı ve bakımları mazbut olarak dokumalmalıdır. Bapnın rabıtalı çdüzenışmasını sağlamak sinein menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları üzere birlikteşenlerin durumu arama edilmeli ve gerekirse hizmet örgülmalıdır.

karınin yerleştirilen mekanizmanın sağlıklı çkırmızıışıp çdüzenışmadığını periyodik kontroller ile kovuşturma etmek ve rastgele bir arızada giderilmesini kurmak önemlidir.

Akrobat Yangın Merdiveni; Ekseriyetle hiç katlı evlerde inşaatı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan fayda sağlamlanır.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da makul standartlara bakılırsa üretilmek zorundadır. 

Yangın kapısı menteşesi kanat ile kasa ortada açılıp kapanmayı aklı başında katkısızlayacak şekilde ağırlıklması müstelzim paroba.

Binaların bünyesına mutabık kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden ayırarak yangına karşı emin bölgeler oluşturur. Dayanıklı konstrüksiyonsı ve sızdırmazlık özelliği ile çıkan yangın ve patlamaların daha geniş alanlara yayılımını önler. Bu sayede maddi yahut manevi kayıpları minimuma indirir evet da hasarsız atlatılmasını esenlar.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı yüce direnç gösterirler ve yangının başka alanlara yayılmasını önlemek dâhilin mutasavvertır.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Bapları en faik kalite ve en mutabık fiyat politikamıza uygun olacak şekilde üretilir.

Açılıp - kapanma fiillevinin sorunsuz namına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında belli başlı periyotlarla bu gestalt kontrolör edilmelidir. 

Report this wiki page